Altex Travel va pune la dispozitie urmatoarele modalitati de plata:

 

Online:

-        Plata cu card bancar

-        Ordin de plata

 

In magazinele Altex si Media Galaxy

-        Cash

o   La caseriile din magazin in baza facturii proforme emise

-        Plata cu card bancar

o   beneficiati de rate fara dobanda – vezi ofertele aici: https://altex.ro/solutii-finantare/sisteme-rate-valabile-pentru-posesorii-cardurilor-credit/ 

-        Rate Fixe* cu dobanda promotionala la birourile Credex

o   Poti achita vacanta preferata in rate fixe direct in magazinele Altex si Media Galaxy, te invitam la birourile Credex pentru o oferta personalizata.

-        Tichete si vouchere de vacanta

o   Se accepta tichete si vouchere emise de Edenred, Sodexo si UP Romania

 

* Campanie supusa unor termene si conditii, valabila pana pe 31 decembrie 2021 la achizitia de pachete turistice, din magazinele Altex si Media Galaxy, printr-un produs de finantare oferit de Credex IFN S.A., partener al Credex Broker S.R.L. si Altex România S.R.L. în intermedierea de credite pentru achizitia de bunuri/servicii din magazinele Altex si Media Galaxy. Exemplu reprezentativ de calcul: Pentru un credit in valoare de 5,000 Lei, rambursat in 36 luni, rata anuala a dobanzii este 12.00% (fixa pe toata durata contractului), comisionul de analiza a dosarului este de 100 Lei, comisionul lunar de administrare este de 5 lei, rata lunara este de 174.39 lei, valoarea totala platibila este de 6,278.15 lei si dobanda anuala efectiva (DAE) este de 16.57%. Creditorul are dreptul de a analiza si de a aproba sau respinge solicitarea de acordare a creditului de consum, în conformitate cu normele interne si reglementarile legale. Conform legii, oferta de produs sau serviciu financiar este cea valabila la momentul inregistrarii solicitarii produsului/serviciului si, independent de elementele respectivei oferte, contractul se considera incheiat numai la data semnarii sale formale sau, dupa caz, conform prevederilor legale aplicabile incheierii contractului la distanta.