Bella Italia

Bella Italia

Circuite Italia, Italia

Cauta oferte la acest hotel


Descriere Bella Italia


Ziua 1. București – Milano
Check-in și îmbarcare pe aeroportul din București Otopeni cu destinația Milano. Tur de oraș în Milano, capitala economică a Italiei. Se vizitează Scala din Milano, una dintre cele mai impunătoare săli de operă din lume și centrul comercial, Galleria Vittorio Emanuele. Seara, cazare la hotel în zona Parma – Salsomaggiore Terme.
 
 Ziua 2. Milano – Pisa 
Mic dejun. Plecare spre Pisa, prin zona Munților Apenini și Riviera Italiană. Se vizitează Piața Miracolelor și Turnul înclinat din Pisa, încadrat în cele 7 minuni ale lumii. Seara, cazare la hotel în stațiunea balneară Montecatini Terme din regiunea Montecatini Terme.
 
Ziua 3. Florența*
Mic dejun. Plecare spre capitala Toscanei, Florența, orașul iubirii. Timp liber la dispoziție pentru plimbări individuale sau, opțional, tur pietonal cu ghidul, care include cele mai importante obiective turistice ale orașului: Catedrala din Florența, Galeriile Uffizi, Podul Vechi, Piazza Signorina și Bazilica Santa Croce*. Seara, cazare la hotel în zona Fiuggi Terme.
 
Ziua 4. Napoli - Pompei*
Mic dejun.Plecare spre Napoli, orașul în care s-a inventat pizza. Timp liber pentru a degusta specialitățile locale și pentru a observa stilul de viață al localnicilor. După-amiaza, excursie opțională la Pompei, orașul antic acoperit de lavă în urma erupției vulcanului Vezuviu în anul 79*. Seara, cazare la hotel în zona Fiuggi Terme.
 
Ziua 5. Roma*
Mic dejun.Plecare spre Roma, capitala Italiei și unul dintre cele mai încărcate de istorie orașe din Europa. Timp liber la dispoziție pentru plimbări individuale sau, opțional tur de oraș, care include cele mai importante atracții turistice: Vaticanul, Bazilica Sf. Petru, Coloseumul, Forumul Roman și Piazza di Spagna. Timp liber pentru cumpărături. Seara, cazare la hotel în zona Chinciano Terme.
 
Ziua 6. Verona
Mic dejun. Plecare spre Verona, orașul lui Romeo & Julieta, prin Câmpia Padului și emblematica zonă a Bolognei. Atracțiile orașului sunt: Arena din Verona, un amfiteatru roman faimos pentru spectacolele și concertele de operă, Casa și balconul Julietei și Castelvecchio. Seara, cazare la hotel în zona Verona.
 
Ziua 7. Veneția*
Mic dejun. Plecare spre Veneția, unul dintre cele mai frumoase orașe din lume. Timp liber pentru vizite pe cont propriu sau, opțional, tur de oraș cu ghid local. Atracții: Piazza San Marco, Puntea Suspinelor, San Giorgio Maggiore, Palatul Ca’ d’Oro și Santa Maria della Salute. Seara, cazare la hotel în zona Verona.
 
Ziua 8. Milano - București
Mic dejun. Transfer la aeroportul din Rimini pentru check-in și îmbarcare pe cursa cu destinația București Otopeni.
 
Servicii neincluse în preț:
• Asigurare medicală
• Asigurare storno
• Taxe de oraș
• Intrări la obiectivele turistice
 
 *Servicii opționale neincluse în preț:
• Tururi de oraș cu ghid local în Roma și Florența: 49 Euro/ persoană/ tur
• Excursie la Pompei: 39 Euro/ persoană
• Tur de oras cu ghid local in Venetia: 59 Euro/ persoană
• Pachet 4 excursii: 169 Euro/ persoană  (se poate achizitiona doar in avans, in agentie)
• Supliment demipensiune (7 cine): 119 Euro/ persoană (se poate achizitiona doar in avans, in agentie)
• Pachet 4 excursii + demipensiune (7 cine): 288 Euro/ persoană (se poate achizitiona doar in avans, in agentie)
 
Grup minim: 40 persoane*
 
 

Pachete turistice la acest hotel

Alege pachetul potrivit nevoilor tale!

Hoteluri similare


Circuit Serbia, Muntenegru, Croatia, Slovenia si Italia

Circuit Serbia, Muntenegru, Croatia, Slove...

559 Euro

Catre Pachet
Turul Alpilor

Turul Alpilor

839 Euro

Catre Pachet
Circuit si Sejur Toscana

Circuit si Sejur Toscana

699 Euro

Catre Pachet