Circuit Antalya - Pamukkale - Laodicea - Hierapolis

Circuit Antalya - Pamukkale - Laodicea - Hierapolis

Circuite Turcia, Turcia

Cauta oferte la acest hotel


Descriere Circuit Antalya - Pamukkale - Laodicea - Hierapolis


Exploreaza Turcia, circuit Antalya - Pamukkale - Laodicea - Hierapolis
Turcia este o tara fascinanta, plina de istorie si locuri memorabile ce trebuie explorata de orice pasionat de calatorie. Primul oras vizitat in cadrul circuitului este Antalya, un oras cu o istorie de peste 2000 de ani este locul perfect pentru un sejur. Circuitul continua cu Pamukkal ,,castelul de bumbac” in turca, este o regiune faimoasa pentru apele termale si minereul de carbune lasat de acestea. In aceeasi regiune se afla si urmatoarea noastra destinatie, orasul grec antic Hierapolis ale caror ape termale sunt folosite de mii de ani. O atractie nemaipomenita sunt si ruinele orasului antic Laodicea.
Istoria si cultura antica, lux si rasfat modern
Dupa o zi in care ai explorat Antalya te poti rasfata la cate un hotel de 4 stele in fiecare zona vizitata. O seara relaxanta in hotel iti va permite sa reflectezi asupra fiecarui monument vizitat si te va pregati pentru o noua zi de aventura.


Întrebări frecvente despre Circuit Antalya - Pamukkale - Laodicea - Hierapolis

Antalya este un oras resort din sudul Turciei, cu peste o istorie de 2 mii de ani orasul are numeroase muzee, ruine ce asteapta sa fie descoperite. Plajele cu apa cristalina sunt un alt punct de atractie.

Antalya este un oras port cu iesire la Marea Mediterana.

Pentru a vizita Antalya, Turcia este necesar un pasaport valabil minim 6 luni.