Circuit Argentina si Brazilia

Circuit Argentina si Brazilia

Circuite America de Sud, America de Sud

Cauta oferte la acest hotel


Descriere Circuit Argentina si Brazilia


ITINERARIU:
 
Ziua 1. București – Buenos Aires
Check-in și îmbarcare pe aeroportul din București Otopeni pentru zborul cu destinația Buenos Aires.
Ziua 2. Buenos Aires
Sosire și transfer la hotel. Timp liber pentru odihnă sau plimbări individuale. Seara, cazare în Buenos Aires, la hotel Principado Downtown 4* sau similar.
Ziua 3. Buenos Aires
Mic dejun. Tur de oraș în impresionanta capitală a Argentinei, denumit simbolic și orașul tangoului. Turul include: Plaza de Mayo, Primăria - Cabildo, Palatul Prezidențial – Casa Rosada, Centrul Vechi și cele mai importante artere comerciale: 9 de Julio Avenue, una dintre cele mai late din lume, Avenida Mayo, Avenida Corrientes și Florida Street. După-amiaza, se vizitează un cartier rezidențial faimos, La Recoleta. Oprire la mormântul faimoasei cântărețe Evita Peron. Seara, cazare în Buenos Aires la hotel Principado Downtown 4* sau similar. 
Ziua 4.  Buenos Aires – Pampa de Buenos Aires*
Mic dejun. Zi libera sau optional excursie in Pampa de Buenos Aires*, in care se vizitează o fermă tradițională.Aici se poate observa stilul de viață al legendarilor Gauchos, denumiți simbolic și cowboy argentinieni. Un prânz tipic argentinian este inclus și constă într-un „asado”, o friptură locală foarte populară. După-amiaza, spectacol  folcloric cu muzică și dansuri tradiționale. Seara, cazare în Buenos Aires la hotel Principado Downtown 4* sau similar. 
Ziua 5. Buenos Aires – Tigre
Mic dejun. Tur panoramic în partea de nord a orașului, unde se poate admira Rio de Plata, cel mai lat râu din lume, Universitatea din Buenos Aires și stadionul River Plate World (exterior). Plecare pe renumita autostradă Panamerica spre Tigre, oraș situat în delta Parana, renumit pentru aerul boem. Croazieră în Delta Parana. Seara, cazare în Buenos Aires la hotel Principado Downtown 4* sau similar.
Ziua 6. Buenos Aires – Puerto Iguazu
Mic dejun. Transfer la aeroport și îmbarcare pe zborul cu destinația Iguazu. După aterizare, se vizitează Cascada Iguazu, una dintre cele mai spectaculoase cascade din lume, întinsă pe o suprafață de 2700 m, situată la granița dintre Argentina și Brazilia. Seara, cazare în Puerto Iguazu la hotel Raices Esturion 4* sau similar. 
Ziua 7. Iguazu
Mic dejun. Dimineața se vizitează Cascada Iguazu din Argentina. Denumită simbolic și „Gâtlejul Diavoluluil”, aceasta a fost inclusă în patrimoniul UNESCO. Seara, cazare în Puerto Iguazu la hotel Village Cataratas 3* sau similar.
Ziua 8: Iguazu– Rio de Janeiro  
Mic dejun. Transfer la aeroport și îmbarcare pe zborul cu destinația Rio de Janeiro, o metropolă vibrantă, renumită pentru școlile de samba, plaja Copacabana și Carnavalul de la Rio. Seara, cazare în Rio de Janeiro la hotel Americas Copacabana 4* sau similar.
Ziua 9. Rio de Janeiro
Mic dejun. Tur de oraș „Rio Colonial“, care include vizitarea străduțelor înguste din centrul vechi al orașului, Candelaria, Parca XV, „Travessa do Mercado“, Catedrala Metropolitană și strada Sambodromo. Oprire la stadionul Mario Filho – Maracana, cel mai mare stadion din lume (vizita la exterior). Urcare cu telefericul pe Muntele Sugar Loaf, care oferă o panoramă impresionantă asupra golfului Guanabana. Seara, cazare în Rio de Janeiro la hotel Americas Copacabana 4* sau similar.
Ziua 10. Rio de Janeiro
Mic dejun. Zi libera pentru explorarea orasului sau optional* vizita la Statuia lui Christos Mântuitorul, amplasat la sud de oraș pe muntele Corcovado și inclus în cele 7 minuni ale lumii moderne. Seara, cazare în Rio de Janeiro la hotel Americas Copacabana 4* sau similar.
Ziua 11:  Rio de Janeiro – București
Mic dejun. Transfer la aeroport și îmbarcare pe cursa cu destinația București. 
 
Servicii opționale neincluse în preț:
•  Excursie in Pampa de Buenos Aires (pranz inclus): 189 Eur/ persoana
•  Vizita la Statuia lui Christos Mântuitorul: 69 Eur/ persoana
•  Pachet 2 excursii optionale: 229 Eur/ persoana (tarif valabil doar pentru plata in avans)
 
Servicii neincluse in pret:
• Taxe de intrare în parcul național Iguazu – Argentina & Brazilia – aprox. 70 USD/ pers (se achita local, poate suferi modificari pana la momentul calatoriei)
• Taxe de intrare la Sugar Loaf în Rio de Janeiro - aprox. 36 USD/pers (se achita local, poate suferi modificari pana la momentul calatoriei)
• Bacsisul pentru ghidul si soferul local: aprox 7 usd/ persoana/ zi 
 
Grup minim pentru organizarea circuitului: 25 persoane.

Pachete turistice la acest hotel

Alege pachetul potrivit nevoilor tale!