Circuit Cappadocia

Circuit Cappadocia

Circuite Turcia, Turcia

Cauta oferte la acest hotel


Descriere Circuit Cappadocia


Iti doreai de mult un concediu cu familia sau poate o escapada cu prietenii?
Scaldata de soarele puternic si incarcata de mitologie, riviera turceasca asa cum este denumita datorita frumusetilor sale arheologice si naturale, Antalya este destinatia potrivita pentru a-ti planifica un concediu de vis. Printre putinele locatii in care marea, plaja, gastronomia si istoria se imbina armonios facand-o cea mai importanta destinatie de pe litoralul mediteranean.
Totdodata pentru o experienta unica iti recomandam zborul cu balonul cald, de unde poti vedea frumusetile orasului Cappadocia. De-a lungul istoriei Cappadocia a gazduit asirieni, hititi, persi facand parte din Imperiul Roman.Un fenomen geologic aparte, cu vai inzestrate cu formatiuni din roca naturala, pesteri subterane si manastiri construite in interirorul stancilor acestea au luat nastere datorita eruptiilor vulcanice cu milioane de ani in urma, astazi acest fenomen magnific merita vizitat.O experienta unica, un sejur in Cappadocia si rasaritul vazut dintr-un balon cu aer cald este binevenit pentru pasionatii de aventura si frumos.
Magicul oras care servea drept casa zeilor te asteapta sa il descoperi!
 

Pachete turistice la acest hotel

Alege pachetul potrivit nevoilor tale!

Hoteluri similare


Circuit Istanbul - Bursa - Pamukkale - Troia - Kusadasi - Antalya

Circuit Istanbul - Bursa - Pamukkale - Tro...

359 Euro

Catre Pachet
Circuit Turcia de Sud-Est

Circuit Turcia de Sud-Est

349 Euro

Catre Pachet
Circuit Autocar - Istanbul, Cappadocia, Antalya, Pamukkale

Circuit Autocar - Istanbul, Cappadocia, An...

199 Euro

Catre Pachet

Întrebări frecvente despre Circuit Cappadocia

Distanta dintre Antalya si Cappadocia este de 651 km si se parcurge in aproximativ 9 ore si 46 de minute.

Circuitul in Antalya si Cappadocia cuprinde vizitarea urmatoarelor obiective turistice: vizitarea orasului Konya de unde sunt originali misticii sufi, zona pitoreasca a muntiilor Taurus si a stepei anatoliene, Parcul Național Göreme,muzeul in aer liber Göreme, vizita la unul dintre impresionantele „orase” labirint subterane, vizita la caravanserai Selgiuc din Valea Konya, excursie cu barca pe raul Manavgat.

 

Pentru zborul cu balonul cald rezervarea se face la fata locului si se organizeaza in functie de conditiile meteo. Pretul pentru un zbor cu balonul cu aer cald este de 180 euro/persoana.