Circuit Dubai - Abu Dhabi - Ras al Khaimah

Circuit Dubai - Abu Dhabi - Ras al Khaimah

Dubai, Emiratele Arabe Unite

Cauta oferte la acest hotel


Descriere Circuit Dubai - Abu Dhabi - Ras al Khaimah


Ziua 1. București – Dubai 
Check-in și îmbarcare pe aeroportul din București Otopeni cu destinația Dubai. Transfer și cazare la hotel în Dubai.
Ziua 2. Dubai
Mic dejun. Tur de oraș în partea tradițională a orașului Dubai. Se vizitează: Dubai Creek, Fortăreața Al Fahidi și Muzeul din Dubai. Se trece canalul cu Abra, barca tradițională, pentru a vizita Piața de Condimente si un magazin cu bijuteri. Oprire pentru fotografii la Dubai Frame (biletul de acces nu este inclus) si la Moscheea Jumeirah (exterior). Cazare la hotel în Dubai.
Ziua 3. Dubai*
Mic dejun. Tur de oraș în partea modernă a orașului Dubai: oprire la Jumeirah Beach pentru poze la Burj-al-Arab, timp liber la Dubai Mall şi Burj Khalifa (exterior, biletul de intrare nu este inclus). Timp liber la dispoziţie sau opţional* tur de oraş Dubai by Night ce include: tur panoramic pe Sheikh Zayed Road, Bruj Khalifa (exterior) şi Fântanile Muzicale, Dubai Marina şi timp liber în zona JBR Beach.  Cazare la hotel în Dubai.
 Ziua 4. Dubai Expo* - La Perle Show*
Mic dejun. Timp liber la dispozitie sau excursie optionala la Dubai Expo 2020*, eveniment la care participa expozanti din aproximativ 190 de tari din diverse domenii precum arhitectura, tehnologie si inovatie, arta si cultura, divertisment, programe educationale etc. Seara, timp liber sau excursie optionala cu transfer inclus la spectacolul La Perle*, creeat de legendarul Franco Dragone, creatorul spectacolului Le Reve din Las Vegas.
Ziua 5. Miracle Garden/ Butterfly Garden si Atlantis The Palm*
Mic dejun. Timp liber sau excursie opțională* la Dubai Miracle Garden/ Butterfly Garden (Miracle Garden este inchisă pe perioada verii pentru a proteja florile de căldura excesivă. Se redeschide începand cu mijlocul lunii noiembrie. Se vizitează alternativ Butterfly Garden). Transfer la Palm Jumeirah pentru plimbare cu barca - Yellow Boat (aproximativ 1 ora) în interiorul palmierului pana la faimosul Hotel Atlantis The Palm (exterior). Cazare la hotel în Dubai.
Ziua 6. Dubai – Ras al Khaimah
Mic dejun. Check-out şi plecare spre Ras al Khaimah. Check in începand cu ora 15:00 şi timp liber la dispoziţie pentru restul zilei.
Ziua 7. Ras al Khaimah*
Mic dejun. Timp liber la dispoziţie pentru relaxare. Seara, excursie opţională Desert Safari ce include plimbare cu jeep-ul, posibilitatea de a admira apusul peste dunele de nisip, cină barbeque într-un camping al beduinilor, spectacol cu muzică si dansuri tradiționale (se organizeaza cu asistenta in limba romana pentru un grup minim de 15 persoane). Cazare la hotel în Ras al Khaimah.
Ziua 8. Ras al Khaimah – București
Mic dejun. Transfer la aeroportul din Dubai pentru check-in și îmbarcare cu destinația București Otopeni.
 
Servicii neincluse în preţ:
- Asigurare medicală şi/sau storno
- Taxa de oraş
- Intrările la obiectivele turistice
 
Servicii opţionale neincluse în preţ:
-Tur de oraş Dubai by Night: 45 euro
-Excursie opţională Dubai Expo 2020 (transferuri incluse): 95 euro/ persoana
-Excursie optionala La Perle Show  (transferuri incluse): 115 euro/ persoana
-Miracle Garden/ Butterfly Garden (bilet de intrare inclus) şi plimbare cu barca la The Palm: 125 euro
-Desert Safari cu cină - asistenta in limba engleza (se organizeaza cu asistenta in limba romana pentru un grup minim de 10 persoane): 80 euro
 
Nota: a 3-a persoana in camera dubla beneficiaza de pat suplimentar pliabil 
Grup minim pentru organizarea circuitului: 20 persoane

Hoteluri similare


Hotel Wyndham Dubai Marina

Hotel Wyndham Dubai Marina

629 Euro

Catre Pachet
Avani Ibn Battuta Dubai

Avani Ibn Battuta Dubai

609 Euro

Catre Pachet
Hotel Canopy by Hilton Dubai Al Seef

Hotel Canopy by Hilton Dubai Al Seef

689 Euro

Catre Pachet