Circuit Dubai - Ras al Khaimah

Circuit Dubai - Ras al Khaimah

Dubai, Emiratele Arabe Unite

Cauta oferte la acest hotel


Descriere Circuit Dubai - Ras al Khaimah


Ziua 1. București – Dubai 
Check-in și îmbarcare pe aeroportul din București Otopeni cu destinația Dubai. Transfer și cazare la hotel Hilton Garden Inn Muraqabatt 4*, sau similar, în Dubai.
Ziua 2. Abu Dhabi* (se organizeaza in functie de conditiile de intrare in emirat)
Mic dejun. Timp liber sau excursie optionala in Abu Dhabi* (Doar persoanele vaccinate pot participa.Se poate folosi testul PCR efectuat in aeroport la sosire in Dubai). Se viziteaza Marea Moschee Sheikh Zayed si Palatul Prezidential Qasr al Watan. Tur panoramic de-a lungul promenade Corniche si Union Square. Timp liber in YAS Mall si foto stop la Ferrari World (fara intrare). Cazare la hotel de 4* in Dubai
Ziua 3. Dubai – Jeep Safari*
Mic dejun. Tur de oraș în partea tradițională a orașului Dubai. Se vizitează: Dubai Creek, Fortăreața Al Fahidi și Muzeul din Dubai. Se trece canalul cu Abra, barca tradițională, pentru a vizita Piața de Condimente si un magazin cu bijuteri. Oprire pentru fotografii la Dubai Frame (biletul de acces nu este inclus, cost aprox 16 USD/pers) si la Moscheea Jumeirah (exterior). Timp liber sau excursie opţională Jeep Safari* (se organizează cu asistenţa turistică în limba româna pt un grup minim de 15pax) ce include plimbare cu jeep-ul, posibilitatea de a admira apusul peste dunele de nisip, cină barbeque într-un camping al beduinilor, spectacol cu muzică si dansuri tradiționale. Cazare la hotel de 4* în Dubai.
Ziua 4. Dubai*
Mic dejun. Tur de oraș în partea modernă a orașului Dubai: oprire la Jumeirah Beach pentru poze la Burj-al-Arab, timp liber la Dubai Mall şi Burj Khalifa (exterior, biletul de intrare nu este inclus, cost aprox 40 usd/ pers). Timp liber la dispoziţie sau opţional* tur de oraş Dubai by Night ce include: tur panoramic pe Sheikh Zayed Road, Bruj Khalifa (exterior) şi Fântanile Muzicale, Dubai Marina şi timp liber în zona JBR Beach.  Cazare la hotel în Dubai.
Ziua 5. Miracle Garden - The Palm Jumeirah – Bluewaters Island*
Mic dejun. Timp liber sau excursie opțională* la Dubai Miracle Garden/ Butterfly Garden (Miracle Garden este inchisă pe perioada verii pentru a proteja florile de căldura excesivă. Se redeschide începand cu mijlocul lunii noiembrie. Se vizitează alternativ Butterfly Garden). Transfer cu autocarul la The Palm Jumeirah şi oprire la The Point pentru poze cu Atlantis Hotel. Transfer la Bluewaters Island unde contra cost puteţi opta pentru bilete de acces la Ain Dubai – cea mai înalta roată de observaţie din lume (tarife intre 29 – 55usd/pers în functie de tipul biletului şi disponibilitate). Cazare la hotel în Dubai.
Ziua 6. Dubai – Ras al Khaimah
Mic dejun. Check-out şi plecare spre Ras al Khaimah. Check in începand cu ora 15:00 şi timp liber la dispoziţie pentru restul zilei. Cazare la Hotel Radisson Resort Ras Al Khaimah.
Ziua 7. Ras al Khaimah
Mic dejun. Timp liber la dispoziţie pentru relaxare.
Ziua 8. Ras al Khaimah – București
Mic dejun. Transfer la aeroportul din Dubai pentru check-in și îmbarcare cu destinația București Otopeni.
 
Servicii neincluse în preţ:
- Asigurare medicală şi/sau storno
- Taxa de oraş
- Intrările la obiectivele turistice mentionate in program
 
Servicii opţionale neincluse în preţ:
- Tur de oraş Dubai by Night: 45 euro (sau 50 usd)
- Tur de oras Abu Dhabi (intrari incluse la Qasar al Watan si Marea Moschee Sheikh Zayed): 75 euro (sau 85 usd)
- Miracle Garden/ Butterfly Garden (bilet de intrare inclus), The Pointe at Jumeirah Palm, Bluewaters Island: 75 euro (sau 85 usd)
- Desert Safari cu cină - asistenta in limba engleza (se organizeaza cu asistenta in limba romana pentru un grup minim de 15 persoane): 80 euro (sau 90 usd)
Disponibil pt rezervare la fata locului:
-Excursie optionala Yellow Boat Tours Dubai
-Excursie optionala La Perle Show 
 *toate excursiile optionale se realizeaza cu un numar minim de 15 participanti
 
 NOTA: Cazarea la Hotelul Radisson Resort Ras Al Khaimah se face doar in pat Dublu, nu au disponibile paturi twin.
 
Grup minim pentru organizarea circuitului: 20 persoane

Pachete turistice la acest hotel

Alege pachetul potrivit nevoilor tale!

Hoteluri similare


City Seasons Towers Hotel Bur Dubai

City Seasons Towers Hotel Bur Dubai

959 Euro

Catre Pachet
Hotel Four Points By Sheraton Downtown

Hotel Four Points By Sheraton Downtown

669 Euro

Catre Pachet
Hotel Indigo Dubai Downtown

Hotel Indigo Dubai Downtown

1119 Euro

Catre Pachet