Circuit Istanbul - Bursa - Pamukkale - Troia - Kusadasi - Antalya

Circuit Istanbul - Bursa - Pamukkale - Troia - Kusadasi - Antalya

Circuite Turcia, Turcia

Cauta oferte la acest hotel


Descriere Circuit Istanbul - Bursa - Pamukkale - Troia - Kusadasi - Antalya


Ziua 1 : Bucuresti – Antalya
Check-in și îmbarcare pe aeroportul din Otopeni cu destinația Antalya. Întalnire cu ghidul însoțitor de grup  și transfer pentru cazare la hotel de 4* în zona Antalya.
Ziua 2 : Antalya – Aphrodisias - Kusadasi
Mic dejun. Deplasare spre orașul antic  Afrodisias, orașul zeiței iubirii, Afrodita. Orașul, construit în întregime din marmură, este cunoscut în întreaga lume pentru statuile sale. Se vizitează stadionul, Templul Afroditei,  Odeonul, băile publice din timpul Împaratului Hadrian, Agora,teatrul antic. Cazare la hotel de 4 * din zona Kușadasi.
Ziua 3 : Ephesus – Pergamon - Ayvalik
Mic dejun.  Vizită orașul antic Efes, capitala Asiei Mici din timpul Imperiului roman. Efes, cel mai bine întreținut oraș antic din bazinul mediteranean, înca oferă oamenilor posibilitatea de a descoperi cum se traia acum 2 000 de ani, se pot vizita băi termale, latrine,  temple, fântâni bine conservate, Poarta Magnesiană, Odeonul, teatrul mare  și cunoscuta Bibliotecă a lui Celsus, a treia bibliotecă ca mărime,  din lumea antică după cea din Alexandria și Pergamon. După vizitarea orașului Efes,oprire la un atelier de produse din piele cu prezentare și posibilitate de cumpărături. Se continuă drumul spre orașul  Bergama. În Bergama se vizitează  Acropole din Pergamon. Cazare la hotel de 4* și cina în  Ayvalik.
Ziua 4 : Ayvalik - Troia - Istanbul
Mic dejun. Deplasare  spre cetatea legendară Troia, descrisă de istoricul Homer în poemele sale Iliada și Odisea, astăzi sit arheologic , localizat în Provincia Canakkale, nord-vestul Turciei. După vizitarea cetății se traversează strâmtoarea Dardanele cu feribotul pe partea europeană pentru destinația Istanbul. Cazare la hotel de 4* în Istanbul.
Ziua 5 : Istanbul – Bursa
Mic dejun. Vizitarea orașului de pe două continente – Istanbul, cu impresionantele obiective turistice ca Hipodromul, obeliscul, Moscheea Sultan Ahmet (Moscheea Albastră) și catedrala Sfânta Sofia. După prânz, se vizitează Bazarul Egiptean. Se continuă drumul spre orașul Bursa. Cazare la hotel de 4* în Bursa.
Ziua 6 : Bursa –Denizli
Mic dejun. Se vzitatează Moscheea Rude din Bursa, prima capitală a Imperiului Otoman. Se continuă traseul spre Denizli. Se vizitează terasele calcaroase cu apă termală din Pamukkale . Cazare la hotel termal de 4* în zona Pamukkale.
 Ziua 7 : Denizli –Antalya
Mic dejun. Se continuă traseul spre Antalya. Pe traseu se vizitează un atelier de confecționare covoare orientale, veche măiestrie a femeilor din Turcia. În Antalya se vizitează portul vechi de yachturi pentru a savura un ceai turcesc în ultima zi de vizită. Se fac două orpiri scurte la un atelier de bijuterii cu posibilitatea de cumpărături și un atelier de articole din piele cu prezentare de modă. Cazare la hotel de 4* în regiunea Antalya.
 Ziua 8 : Antalya – Bucuresti
Transfer la Aeroportul Internațional din Antalya pentru îmbarcare zbor cu destinația București.
 
Servicii optioanle neincluse :
> Pachet 6 cine (ziua 1;2;3;5;6;7) : 99euro/pers.
> Pachet Premium ( taxe de oras, toate intrarile la obiective, croaziera pe Bosfor, cina traditionala, ghid autorizat la obiective) : 159euro/pers.
 
Nota :
Croaziera pe Bosfor se organizează în ziua 3 sau 4.
Cina în Istanbul nu include băuturile si se organizeaza in ziua 4.

Pachete turistice la acest hotel

Alege pachetul potrivit nevoilor tale!

Hoteluri similare


Circuit Autocar - Istanbul, Cappadocia, Antalya, Pamukkale

Circuit Autocar - Istanbul, Cappadocia, An...

199 Euro

Catre Pachet
Circuit Turcia de Sud-Est

Circuit Turcia de Sud-Est

349 Euro

Catre Pachet
Circuit Cappadocia

Circuit Cappadocia

299 Euro

Catre Pachet