Circuit Peru

Circuit Peru

Circuite Peru, Peru

Cauta oferte la acest hotel


Descriere Circuit Peru


Itinerariu:
Ziua 1. București - Lima
Check-in și îmbarcare pe aeroportul din București Otopeni pentru zborul cu destinația Lima. Transfer și cazare la hotel în zona Lima.
Ziua 2. Lima - Paracas
Mic dejun. Tur organizat al orașului cu ghid local în care se vizitează Piața Centrală, Palatul Presidential (exterior), Primăria (exterior), Catedrala, Mănăstirea San Francisco, Muzeul Arheologic Larco Herrera și districtul Miraflores. Plecare spre Paracas și timp liber la dispoziție . Cazare la hotel în zona Paracas. 
Ziua 3. Paracas – Nazca
Mic dejun. Dimineața, excursie cu barca la Insulele Ballestas (se organizează în funcție de condițiile meteo) unde se regăsește cea mai mare populaţie de păsări producătoare de “guano”  precum cormoranul Guanay și păsările Boobies (au specifică culoarea picioarelor albastru-gri). Pe aceste insule trăiește și o populație numeroasă de lei de mare. Plecare spre Nazca și timp liber la dispoziție pentru restul zilei. Cazare la hotel in zona Nazca.
Ziua 4. Nazca – Arequipa
Mic dejun. Excursie opțională cu avionul deasupra linilor de la Nazca unde se pot admira 12 dintre cele mai faimoase desene (excursia se organizează în funcție de condițiile meteo). Plecare spre Arequipa pe drumul South Panamerican de-a lungul căruia se poate admira peisajul deșertic. Cazare la hotel în zona Arequipa.
Ziua 5. Arequipa – Puno
Mic dejun. Tur panoramic al orașului Arequipa, se vizitează Biserica Compania de Jesus (exterior) și Mănăstirea Santa Catalina. Plecare spre Puno. Cazare la hotel în zona Puno.
Ziua 6. Puno – Lacul Titicaca – Puno
Mic dejun. Excursie cu barca pe lacul Titicaca și vizită la Insula plutitoare Uros și Insula Taquile unde aveți posibilitatea să interacționați cu comunitatea locală. Prânz inclus la un restaurant local. Cazare la hotel în zona Puno.
Ziua 7. Puno – Cusco
Mic dejun. Plecare spre Puno. Pe parcursul drumului se trece prin satele Urcos, San Pedro, Tinta și Sicuani. Oprire pentru poze în pasul La Raya. Se vizitează orașul Pucara și situl arheologic Racchi. Prânz inclus la un restaurant local. Cazare la hotel în zona Cusco.
Ziua 8. Cusco – Pisac – Ollantaytambo – Valea Sacră  
Mic dejun. Se vizitează piața indiană din Pisac, oraș pitoresc, renumit pentru bunurile de o calitate rară specifice zonei Anzilor, produse de artizanii locali. Timp liber pentru cumpărături. După-amiază se vizitează Ollantaytambo, un important sit arheologic, ce datează din perioada târzie a Civilizației Inca. Cazare la hotel în zona Valea Sacră. 
Ziua 9. Valea Sacră – Aguas Calientes - Machu Pichu  
Mic dejun. Tranfer la gara Ollantaytambo și plecare cu trenul spre Aguas Calientes, de unde se continuă călătoria cu microbuzul spre Machu Pichu, „Orașul pierdut al Incașilor”. Se vizitează cea mai cunoscută atracție turistică din America de Sud, considerată una dintre cele 7 minuni noi ale lumii. Transfer la gară şi îmbarcare pe trenul pe ruta Aguas Calientes – Ollantaytambo apoi transfer cu autocarul în Cusco. Cazare la hotel în zona Cusco.
Ziua 10. Cusco – București
Mic dejun. Dimineața, tur de oraș, ce cuprinde principalele obiective turistice: Piața Centrală, Strada Hatun Rumilloc, Templul Koricancha.  Se vizitează construcţia militară Puca Pucara și Fortăreața Sacsayhuaman. După-amiaza, transfer la aeroportul din Cusco pentru zbor intern spre Lima. Seara, îmbarcare pe cursa cu destinația București Otopeni. 
Servicii Neincluse:
Asigurare medicală şi/sau storno
Bacşişul pentru ghidul şi soferul local
Servicii Optionale:
Excurise opţională cu avionul în Nazca
 
Grup minim pentru realizarea programului 20 persoane