Circuit Riviera Antalya - Kemer & Pamukkale

Circuit Riviera Antalya - Kemer & Pamukkale

Circuite Turcia, Turcia

Cauta oferte la acest hotel


Descriere Circuit Riviera Antalya - Kemer & Pamukkale


Ziua 1. București – Antalya
Check-in și îmbarcare pe aeroportul din București Otopeni cu destinaţia Antalya. Transfer şi cazare la Grand Ring Hotel**** sau similar în zona Kemer.
Ziua 2. Kemer
Mic dejun. Întâlnire cu ghidul în recepția hotelul și cocktail de bun-venit. Prezentarea facilităților hotelului și a programului pentru întreaga săptămână. După-amiaza, tur panoramic în zona Kemer. Seara, cazare la Grand Ring Hotel**** sau similar în zona Kemer.
Ziua 3. Kemer – Antalya – Pamukale  
Mic dejun. Plecare spre Pamukkale. Oprire la un atelier de bijuterii, unde poate fi observat procesul de realizare a bijuteriilor din aur sau argint și se poate achiziționa un suvenir de vacanță. Se continuă călătoria printr-o regiune cu peisaje montane pitorești, păduri de conifere, terase calcaroase albe și uluitoarele piscine termale de 
culoare turcoaz. Oprire în orașul grecesc Hierapolis, unde, opțional, se pot vizita: Teatrul Roman, Arcul de Triumf, Domul Martirilor și cimitirul cu morminte de piatră vechi de 1200 de ani*. Seara, cazare la hotel termal Tripolis**** sau similar în zona Pamukkale.
Ziua 4. Pamukkale – Aphrodisias & Laodicea*  
Mic dejun. Timp liber la dispoziție sau, opțional, excursie la Aphrodisias, oraș antic renumit pentru sculpturile în marmură și cel mai bine conservat stadion din zona mediterană, și vizită la Laodicea, considerat unul dintre principalele orașe ale Asiei Mici, fiind atât un important centru al creștinătății, cât și centru economic și comercial, jucând un rol semnificativ în perioada romană datorită industriei farmaceutice și a băncilor dezvoltate aici*. Seara, retur și cazare la hotel termal Tripolis**** sau similar în zona Pamukkale.
Ziua 5. Pamukkale – Tavas – Antalya    
Mic dejun. Plecare spre Tavas, unde se vizitează un atelier de covoare tradiționale și se poate observa una dintre cele mai vechi îndeletniciri ale localnicilor: confecționarea manuală a carpetelor turcești. Continuarea circuitului spre Antalya, considerată „perla” rivierei turcești. Se călătorește printr-o regiune cu peisaje montane fermecătoare.
În Antalya se vizitează: Orașul Vechi, Poarta lui Hadrian și portul de yachturi. Oprire la un atelier artizanal specializat în prelucrarea pielii, apreciat în rândul turiștilor pentru calitatea produselor locale și a suvenirurilor.Seara, cazare la Grand Park Lara Hotel**** sau similar în zona Antalya.  
Ziua 6. Antalya – Perge & Aspendos*   Mic dejun. Timp liber sau excursie opțională la Perge şi Aspendos*. Se vizitează partea veche a orașului antic Pege, unul din orasele cele mai bogate si mai frumoase din lumea antica in perioada elenista, renumit pentru templul Zeitei Artemis.  Aspendos este un sit arheologic renumit pentru cel mai bine conservat teatru antic din bazinul mediteranean. Seara, cazare la Grand Park Lara Hotel**** sau similar în zona Antalya.
Ziua 7. Antalya – Croazieră pe râul Manavgat*
Mic dejun. Timp liber la dispoziție sau, opțional, plimbare cu barca pe râul Manavgat*. Seara, cazare la Grand Park Lara Hotel**** sau similar în zona Antalya.
Ziua 8. Antalya – Bucureşti
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru check-in și îmbarcare cu destinația București Otopeni.   
 *Zbor cu balonul aproximativ 120eur/pers.
Servicii incluse:

Transport cu avionul pe ruta București – Antalya – București
Taxe de aeoroport
1 bagaj de cală și 1 bagaj de mână 
Cazare 7 nopți în cameră dublă, în hoteluri de 4 stele
Mic dejun
Transport cu autocar modern pe toată perioada circuitului
Asistență turistică în limba română

 
Servicii neincluse în preț:
• Asigurare medicală
• Asigurare storno
• Intrări la obiectivele turistice
• Taxe de stațiune 
 
*Servicii opționale neincluse în preț:
• Excursie opțională la Aphrodisias & Laodicea: 59 EUR/ pers.
• Excursie opțională la Perge & Aspendos: 49 EUR/ pers.
• Plimbare cu barca pe râul Manavgat: 49 EUR/ pers.
• Pachet 3 excursii opționale: 99 EUR/ pers.
• Pachet Premium – Demipensiune (7 cine), vizita și taxa de intrare în Hierapolis-Pamukkale, taxe de oraș/ stațiune: 119 EUR/ pers.
 
 
 
 
 

Hoteluri similare


Circuit Turcia - Bodrum - Pamukkale - Fethyie

Circuit Turcia - Bodrum - Pamukkale - Feth...

349 Euro

Catre Pachet
Revelion Antalya & Cappadocia

Revelion Antalya & Cappadocia

299 Euro

Catre Pachet
Circuit Turcia & Grecia

Circuit Turcia & Grecia

289 Euro

Catre Pachet