Circuit Turcia de Sud-Est

Circuit Turcia de Sud-Est

Circuite Turcia, Turcia

Cauta oferte la acest hotel


Descriere Circuit Turcia de Sud-Est


 
Ziua 1: București - Antalya.
Check-in și îmbarcare pe aeroportul din București – Otopeni cu destinația Antalya. Întalnirea cu ghidul în aeroportul Antalya și plecare spre Konya. După-amiaza se vizitează  mănăstirea Mevlana a Dervișilor rotitori. Cazare în Konya.
 
Ziua 2: Konya - Cappadocia
Mic dejun și plecare din Konya spre Cappadocia. Pe traseu se vizitează orașul subteran Serhatli și Goreme care este punctul culminant al Cappadociei, cu formațiunile sale geologice spectaculoase, fiind un muzeu în aer liber. Oprire pentru fotografiat orașele selenare Pasabag și Uchișar renumite pentru formatiunile conice. Cazare în Cappadocia.
 
Ziua 3 : Cappadocia - Adiyaman
Mic dejun. Se continuă vizitele cu oprire la un atelier tradițional pentru a admira cea mai veche măiestrie a femeilor, arta covoarelor, specifică zonei Cappadocia. Apoi se pleacă spre est în Adiyaman. După-amiaza târziu se ajunge la hotel. Cazare în Adiyaman.
 
Ziua 4: Nemrut – Sanliurfa - Gaziantep
Se continuă drumul spre Muntele  Nemrut (muntele zeilor). O experiență extraordinară de a admira răsăritul soarelui și de a vizita statuile zeităților antice și statuia regelui Nemrut. Întoarcerea la hotel pentru  mic dejun., după care se merge spre Gobeklitepe, declarat Patrimoniului Mondial UNESCO. La Gobeklitepe a fost descoperit primul altar al omenirii. Cazare în Gaziantep.
 
Ziua 5: Gaziantep - Silifke
Mic dejun. Vizită la muzeu de mozaic, unde este  celebrul mozaic  Zeugma și diverse mozaicuri din cele mai vechi timpuri. Se continuă drumul spre coasta de sud a Turciei și se face oprire în orașul Tarsus din regiunea istorică Cilicia, acesta fiind vechi centru al culturii arabe și locul de naștere al celui mai influent misionar al creștinismului timpuriu, Sfântul Pavel. Cazare în Silifke.
 
Ziua 6 : Silifke – Alanya
Mic dejun. Vizită  la Peșterile Paradisului  și Iadului (Cennet - Cehenem). Pe drumul de pe coastă se face o pauză pentru fotografii la fortăreața Mamure din Mersin, care este situată direct pe mare. Cazare în zona Alanya.
 
Ziua 7 : Alanya - Antalya
Mic dejun. Se continuă drumul spre Antalya. Vizită la cascada Karpuzkaldiran și portul maritim din orașul vechi. În Antalya se vizitează un atelier de bijuterii și de piele, cu o prezentare de modă și posibilitatea de cumpărături. Cazare în Antalya.
 
Ziua 8: Antalya - Bucuresti
Transfer hotel-aeroportul pentru imbarcare zbor cu destinația Bucuresti.
 
Servicii incluse:

Transport cu avionul pe ruta București – Antalya – București
1 bagaj de cală de 20 kg/ persoană și 1 bagaj de mână de 10 kg/ persoană
Taxe de aeroport
Transport cu autocar modern pe tot parcursul circuitului
Cazare 7 nopți în cameră dublă, în hoteluri de 4 stele
Mic dejun
Asistență turistică în limba română

 
Servicii neincluse în tarif:
• Asigurare medicala
• Asigurare storno
• Excursii opționale
• Intrări la obiectivele turistice
• Bacșișuri pentru ghizi și șoferi locali
 
*Servicii opționale neincluse în preț:
• Pachet Premium (Intrări la obiectivele turistice, Muzeul Goreme,  taxe de oraș/ stațiune, 7 cine la hotel sau in afara hotelului): 189 Euro/ persoană
 
 
NOTA: Este obligatoriu pasaportul valabil minim 6 luni de la data returului! 
 

Pachete turistice la acest hotel

Alege pachetul potrivit nevoilor tale!

Hoteluri similare


Circuit Istanbul - Bursa - Pamukkale - Troia - Kusadasi - Antalya

Circuit Istanbul - Bursa - Pamukkale - Tro...

299 Euro

Catre Pachet
Circuit Cappadocia

Circuit Cappadocia

289 Euro

Catre Pachet
Revelion Antalya & Cappadocia

Revelion Antalya & Cappadocia

449 Euro

Catre Pachet