Cocoon Maldives

Cauta oferte la acest hotel


Descriere Cocoon Maldives


Cocoon Maldives se află pe uimitoarea insulă Ookolhufinolhu din atolul Lhaviyani și oferă grătar și piscină in aer liber disponibilă pe tot parcursul anului. Complexul are o zonă de plajă privată și facilități pentru sporturi de apă. Oaspeții pot lua masa la restaurant. Proprietatea a fost proiectată de Daniele Lago, președinte și designer al companiei Lago.
Toate unitățile de cazare sunt inconjurate de vegetație ce poate fi văzută prin pereții din sticlă care despart camerele de baia in aer liber. Acest design creează o senzație de comuniune cu natura incadrată contrastant de nemărginirea turcoaz a mării.
Masa comunității Lago din zona de restaurant a fost concepută pentru evenimente exclusiviste de schimburi culturale. Astfel, oaspeții au ocazia să-și imbogățească experiența sejurului.
Proiectul Lago Talking Furniture permite interacțiunea digitală cu mobilierul. Vă puteți conecta smartphone-ul la chip-urile instalate in mobilier, avand astfel ocazia să interacționați direct cu complexul pentru a afla despre seri tematice sau doar ca să postați fotografiile ori impresiile dumneavoastră despre experiența sejurului.

Harta


Hoteluri similare


Hotel Atmosphere Kanifushi Maldives

Hotel Atmosphere Kanifushi Maldives

3189 Euro

Catre Pachet
Kanuhura Maldives

Kanuhura Maldives

4519 Euro

Catre Pachet
Komandoo Island Resort and Spa

Komandoo Island Resort and Spa

3129 Euro

Catre Pachet