Golden Line

Cauta oferte la acest hotel


Descriere Golden Line


Situat la doar 100 de metri de Marea Neagră si de plajă, acest complex de apartamente de 4 stele din Nisipurile de Aur oferă o piscină incălzită in aer liber si o zonă spa. Toate apartamentele sunt spatioase si au aer conditionat si un balcon mobilat.
Toate apartamentele de la Apart Hotel Golden Line includ chicinetă cu zonă de luat masa, TV cu plasmă cu canale prin cablu si o baie cu uscător de păr si articole de toaletă.
Restaurantele à la carte si tip bufet servesc preparate bulgăresti si internationale. De asemenea, Apart Hotel Golden Line are un bar langă piscină, o receptie cu program nonstop, un salon de infrumusetare si un teren de joacă pentru copii.
Se oferă acces gratuit la internet WiFi si facilităti gratuite de călcat. Sauna, cada cu hidromasaj si baia de aburi sunt disponibile la un cost suplimentar.
Promenada principală din statiunea Nisipurile de Aur este situată la doar 70 de metri, iar la 300 de metri se află o statie de autobuz. Proprietatea este situată la 25 km de Aeroportul Varna si oferă un serviciu de transfer, la cerere.

Harta


Hoteluri similare


Luna

Luna

63 Euro

Catre Pachet
Atlas

Atlas

144 Euro

Catre Pachet
Grifid Bolero

Grifid Bolero

679 Euro

Catre Pachet