Gravity Sahl Hasheesh

Gravity Sahl Hasheesh

Sahl Hasheesh, Hurghada, Egipt

Cauta oferte la acest hotel


Descriere Gravity Sahl Hasheesh


Esti in cautarea unui paradis exotic inconjurat de nisipuri aurii ? 
Gravity Sahl Hasheesh se afla in golful exclusivist Sahl Hasheesh, este un hotel de 5 stele si se alfa la 25 de minute de mers cu masina de Aeroportul International Hurghada. Ospitalitatea extraordinara, impreuna cu designul elegant si confortabil al hotelului transforma acest loc intr-un palat din povesti. Camerele cu design contemporan si modern, zone de relaxare linistite, piscine, un centru spa exclusivist, plaja privată cu nisip fin, restaurante si baruri care pun la dispozitie arome din lumea intreaga, toate creeaza o experienta unica si o vacanta de neuitat. Facilitati: parcare gratuita, Wi-Fi gratuit, piscina, plaja, centru de fitness, mic dejun gratuit si multe altele.

Facilitati Gravity Sahl Hasheesh


  • Internet
  • Fitness
  • SPA
  • Teren de Sport
  • All Inclusive
  • Piscina
  • Situat pe plaja
  • Recomandat familiilor cu copii

Harta


Hoteluri similare


Albatros Citadel Resort

Albatros Citadel Resort

889 Euro

Catre Pachet
The Oberoi Beach Resort Sahl Hasheesh

The Oberoi Beach Resort Sahl Hasheesh

1389 Euro

Catre Pachet
Sunrise Romance Resort Sahl Hasheesh  ( Adults Only 16+)

Sunrise Romance Resort Sahl Hasheesh ( Ad...

959 Euro

Catre Pachet

Întrebări frecvente despre Gravity Sahl Hasheesh

Printre facilitatile oferite sunt: parcare gratuita, Wi-Fi gratuit la viteza mare, piscina, plaja, centru de fitness, mic dejun gratuit, posibilitatea de a inchiria biciclete, activitati destinate familiilor dar si special copiilor, si multe altele.

 

Exista numeroase activitati pe care le poti face in apropierea Gravity Sahl Hasheesh. Printre principalele atractii se enumera Mini Egypt Park la 7,2 km distanta, Makadi Water World la 4,7 km distanta si Hurghada Equestrian la doar 1,6 km distanta de hotel.

Ai o gama foarte vasta de activitati din care poti alege, cel mai important este sa alegi sa-ti faci vacanta ta de vis in Egipt.