Mirage Medspa Hotel

Mirage Medspa Hotel

Eforie Nord, Litoral Romania, Romania

Cauta oferte la acest hotel


Descriere Mirage Medspa Hotel


Situat in nordul statiunii Eforie Nord, langă promenadă si plaja cu nisip, Hotelul Mirage oferă o piscină interioară, precum si tratamente spa si wellness, la un cost suplimentar. Este disponibil acces gratuit la internet WiFi.
Toate camerele oferă aer conditionat si balcon. Acestea includ TV si frigider, precum si baie privată cu dus sau cadă si articole de toaletă gratuite.
Toti oaspetii beneficiază de acces gratuit la zona Aqua Mirage, cu programare, care include saună, hamam, cadă cu hidromasaj si piscină interioară incălzită. Oaspetii beneficiază de acces gratuit la zona de fitness. Proprietatea oferă si oferte spa de 7 nopti cu pachete terapeutice si consultatii medicale gratuite.
Se oferă un mic dejun tip bufet, iar restaurantul propriu serveste mancăruri traditionale romanesti si internationale. Oaspetii pot savura o băutură la bar si se pot relaxa in grădina de vară si pe terasă. Printre alte facilităti ale hotelului se numără receptie cu program nonstop si parcare publică gratuită.
Centrul statiunii Eforie Nord este la 1 km, iar gara se află la aproximativ 1,5 km. Constanta este la 12 km, iar Mangalia este la 30 km.

Harta


Hoteluri similare


Ana Hotels Europa Eforie Nord

Ana Hotels Europa Eforie Nord

144 Euro

Catre Pachet
Hotel Mondial

Hotel Mondial

179 Euro

Catre Pachet
Aqvatonic - Steaua de Mare

Aqvatonic - Steaua de Mare

100 Euro

Catre Pachet