Sofitel Marrakech Lounge and Spa

Sofitel Marrakech Lounge and Spa

Marrakech, Maroc

Cauta oferte la acest hotel


Descriere Sofitel Marrakech Lounge and Spa


Sofitel Marrakech Lounge and Spa oferă cazare de lux la 800 de metri de piata Jamaa El Fna. Veti găsi aici un centru spa, 3 piscine si 3 restaurante si baruri.
Camerele si suitele de lux ale Hotelului Sofitel Marrakech au balcon privat cu vedere la munti sau la grădini. Toate sunt decorate in stil contemporan cu piese de mobilier moderne, iar unele au un salon separat.
Restaurantele hotelului servesc preparate gourmet inspirate din utilizarea uleiului de măsline sau mancăruri sănătoase de tip spa. L'Orangerie oferă o terasă cu vedere la Muntii Atlas, iar barul Darkum serveste ceaiuri internationale.
Printre facilitătile suplimentare se numără un centru de fitness si, in schimbul unui supliment, un spa cu o piscină interioară, un hamam si o cadă cu hidromasaj. Hotelul oferă, de asemenea, acces Wi-Fi in intreaga incintă si o receptie cu program non-stop, care oferă servicii de schimb valutar.
Serviciul de valet pus la dispozitie de hotel se va ocupa de gararea masinilor oaspetilor in parcarea interioară sau in aer liber securizată. Aeroportul Marrakech Menara este la 10 minute de mers cu masina, iar Palatul Bahia este la 1 km de hotel.

Hoteluri similare


Hotel Eden Andalou Suites, Aquapark & Spa

Hotel Eden Andalou Suites, Aquapark & Spa

899 Euro

Catre Pachet
Hotel Kenzi Club Agdal Medina

Hotel Kenzi Club Agdal Medina

1019 Euro

Catre Pachet
Palm Plaza Hôtel & Spa

Palm Plaza Hôtel & Spa

739 Euro

Catre Pachet