Majestic Jupiter

Cauta oferte la acest hotel


Descriere Majestic Jupiter


Această proprietate este la 5 minute pe jos față de plajă. Hotelul Majestic se află in nordul statiunii Jupiter, chiar langă lacul Neptun II si la 250 de metri de plaja cu nisip, si oferă o piscină in aer liber si sezlonguri gratuite, precum si un restaurant care serveste preparate din bucătăria internatională.
Camerele oferă aer conditionat si au vedere la grădină, la piscină sau la lac. De asemenea, au TV si minibar. Toate unitătile de cazare au baie privată cu dus si articole de toaletă gratuite.
In zonele publice este disponibil acces gratuit la internet WiFi. Pentru evenimente de afaceri, hotelul pune la dispozitie 3 săli de conferinte dotate cu aer conditionat, acces la internet, proiector video, ecran de proiectie si flip-chart.
Hotelul Majestic este inconjurat de o grădină mare, cu alei si bănci. Oaspetii se pot relaxa si la un bar, iar copiii isi pot petrece timpul la locul de joacă.
La 300 de metri este un teatru de vară. Orasul Mangalia, unde există si gară, se află la 6 km de hotel. Proprietatea asigură parcare privată gratuită.

Hoteluri similare


Hotel Delta

Hotel Delta

442 Euro

Catre Pachet
Hotel Opal

Hotel Opal

115 Euro

Catre Pachet
Hotel Meteor

Hotel Meteor

112 Euro

Catre Pachet