Revelion Cipru de Nord (7n)

Revelion Cipru de Nord (7n)

Circuite Cipru de Nord, Cipru de Nord

Cauta oferte la acest hotel


Descriere Revelion Cipru de Nord (7n)


Ziua1:   Bucuresti – Cipru
Check-in şi îmbarcare pe aeroportul din Bucureşti Otopeni cu destinația Cipru si transfer aeroport-hotel în parte de nord a insulei. Cazare la Hotel Kaya Artemis 5* în zona Bafra.
Ziua2:  Famagusta – Salamis – Barnabas
Mic dejun . Turul oraşelor antice Famagusta şi Salamis, unde se vor vizita Catedrala Sf. Nicholas, astăzi Moscheea Lala Pasha şi ruinele din perioada elenistă şi romană ale gimnaziului, forumul și băilor termale. Se viziteaza şi mănăstirea Apostolului Barnaba, primul episcop crestin, originar de pe insulă şi reîntors în Cipru după lunga sa călătorie misionară. Cazare la Hotel Kaya Artemis Resort 5 * în zona Bafra.
Ziua 3:  Bafra – Kyrenia
Mic dejun. Vizită la un atelier tradițional de covoare pentru a admira faimoasa artă a nodurilor. Continuăm călătoria spre regiunea Kyrenia, unde se vizitează mănăstirea Bellapais, o mănăstire din secolul al XVI-lea. Manastirea este situata in satul Beylerbeyi, locuită de artisti si scriitori. De acolo avem o priveliște foarte frumoasă a orașului Kyrenia. Cazare în regiunea Kyrenia la hotelul de 4 *.
Ziua 4:  Guzelyurt
Continuăm călătoria în Guzelyurt, unde vom vizita Mănăstirea Mamas și Muzeul Naturii și al Artei cu expoziți etnografice, situat într-un vechi Karavansarai. La întoarcere traversam  Muntele ’Cinci Degete’. Oprire pentu admirat şi fotografiat peisajul insular. Cazare în regiunea Kyrenia la hotel de 4*.
Ziua 5:  Nicosia – Bafra
Mic dejun. Vizită la un atelier de produse din piele si bijuterii din aur si argint, unde vom vedea si un spectacol de moda cu cele mai noi produse din piele. Continuarea calatoriei cu vizitarea orasului Nicosia, capitala insulei,singura capitală din lume împărțită între două popoare. Se vizitează Kervansaraiul din perioada otomană, Moscheea Selimiye din secolul al XIV-lea una din cele mai importante moschei din Imperiul Otoman. Se poate vizita si partea cipriotă grecească a orasului. Cazarea şi petrecerea de Revelion la Hotel Kaya Artemis 5*.
Ziua 6:  Bafra
Mic dejun. Timp liber la Hotel Kaya Artemis Resort 5*.
Ziua 7:  Peninsula Karpaz*
Mic dejun. Opțional excursie la renumita plajă de Aur din Peninsula Karpaz. Informații suplimentare de la ghidul vorbitor de limba romana. Cazare la Hotel Kaya Artemis 5*.
Ziua 8:  Cipru – Bucuresti
Check-out si transfer spre aeroportul din Larnaca pentru imbarcare zbor cu destinatia Bucuresti.
 
Servicii incluse în preț:
• Transport cu avionul pe ruta Bucureşti – Larnaca– Bucureşti
• Taxe de aeroport
• Un bagaj de cala 20kg si un bagaj de cabină 7kg
• Transport cu autocar modern pe tot parcursul programului
• Cazare 5 nopți în cameră dublă, în hotel de 5 stele cu demipensiune, 
• Cazare 2 nopți în cameră dublă, în hotel de 4 stele cu demipensiune
• Asistență turistică în limba română
• Cina festivă de Revelion
 
Servicii neincluse în preț:
  • Intrările la toate obiectivele turistice, ghid insotitor, taxe de statiune & 5 nopti supliment All Inclusive la Hotel Kaya Artemis : 99euro/pers. 
  • Excursie opțională Peninsula Karpaz (se rezerva lde la fata locului).
 Nota : Obligatoriu pasaport valabil minim 6 luni de la data intoarcerii!