Safari si Sejur Kenya

Safari si Sejur Kenya

Safari Kenya, Mombasa, Kenya

Cauta oferte la acest hotel


Descriere Safari si Sejur Kenya


Te-ai gandit vreodata cum e sa admiri savana, elefantii, girafele, zebrele si leii indeaproape?
 Daca iti doresti o experienta turistica de neuitat diferita fata de tot ce ai experimenat pana acum te asteptam sa iti petreci o sapatamana intr-un sejur in Kenya.Plina de lux si exotism, un safari este o excursie inedita si plina de exotism alaturi de un ghid experimentat.
Un safari in Kenya reprezinta oportunitatea rara de a vedea animalele in habitatul lor natural si de a realiza fototgrafii parca rupte din atlasele de geografie. 
Asadar este o experienta unica in viata pe care tu nu trebuie sa o ratezi. Hai impreuna cu noi in cautarea zebrelor, a antilopelor,elefantilor si leilor.

Facilitati Safari si Sejur Kenya


  • Internet
  • Parcare
  • Recomandat familiilor cu copii

Pachete turistice la acest hotel

Alege pachetul potrivit nevoilor tale!

Întrebări frecvente despre Safari si Sejur Kenya

In safari veti fi intampinati de un ghid experimentat. Plimbarile se vor face in automobile speciale. Vanatoarea este strict interzisa incepand cu anul 1977. Doar realizarea fotografiilor este acceptata.

Asistenta turistica se va face in limba romana, iar pe tot parcursul sesiunii de safari veti primi doua sticle de apa de 0,5l.

Inainte de a te imbarca in aventura vietii tale tine cont de cateva sugestii pentru a fi pregatit in safari.Primul lucru pe care trebuie sa il faci inainte de orice safari este sa te hidratezi cu foarte multa apa. Imbracamintea joaca un rol important, nu uita sa te acoperi de soarele puternic si foloseste multa protectie solara.Fii receptibil la toate sugestiile si indicatiile ghidului. este foarte important sa fii mereu atent.Ia cu tine o mica trusa medicala doar cu strictul necesar. Nu uita aparatul foto si fii pregatit sa faci multe poze.