Samira Club

Cauta oferte la acest hotel


Descriere Samira Club


Hotelul Samira Club Family and couples only este situat pe o plajă cu nisip, la 5 km de centrul orasului Hammamet. Construit in stil maur, oferă un centru de fitness, un centru spa si o piscină in aer liber.
Toate camerele au aer conditionat si o terasă cu vedere la grădină. De asemenea, toate includ un telefon si o baie privată. Oaspetii pot inchiria un minibar si un TV cu canale prin satelit.
Micul dejun, pranzul si cina tip bufet sunt incluse la Samira Club Family and couples only. Aveti la dispozitie băuturi si gustări pană la miezul noptii. Există 2 cluburi de noapte unde oaspetii pot dansa după cină.
Receptia este deschisă nonstop, iar serviciile suplimentare includ inchiriere auto, transferuri si excursii. Seara se oferă un program de divertisment, iar pe parcursul zilei sunt disponibile activităti sportive. Proprietatea oferă acces gratuit la internet WiFi in zonele publice.
Samira Club Family and couples only asigură parcare privată si se află la 4 km de clubul de golf Yasmine. Aeroportul Tunis-Cartagina este la 70 km.

Harta


Hoteluri similare


Dar Khayam

Dar Khayam

439 Euro

Catre Pachet
Novostar Pyramides Club & Spa  Hotel

Novostar Pyramides Club & Spa Hotel

359 Euro

Catre Pachet
Le Shalimar

Le Shalimar

429 Euro

Catre Pachet