Summer Garden Apart And Hotel

Summer Garden Apart And Hotel

Bodrum, Regiunea Marea Egee, Turcia

Cauta oferte la acest hotel


Descriere Summer Garden Apart And Hotel


Situat la doar 60 de metri de o plajă de familie retrasă, in Bitez, pe Peninsula Bodrum, Summer Garden Apart Hotel oferă 2 piscine și apartamente și studiouri cu aer condiționat.
Inconjurate de o livadă de mandarini mare, luxuriantă, apartamentele și studiourile de la Summer Garden oferă o chicinetă cu un mini-frigider și ceainic electric. O canapea extensibilă este disponibilă standard. Balcoanele au vedere la piscină sau la grădini.
In fiecare dimineată este servit un bufet de mic dejun. Două baruri la piscină oferă băuturi si gustări pe tot parcursul zilei. Restaurantul de la Summer Garden Apart Hotel are zone de relaxare interioare și in aer liber.
Cu un supermarket bine aprovizionat in incintă si cu facilităti de bucătărie in studioul sau apartamentul dvs., vă puteti pregăti chiar proprile mancăruri, pe care le puteti savura pe balcon, in aer liber, in stil cu adevărat mediteranean.
Bodrum, cu atmosfera sa plină de viață și divertisment minunat, se află la 6 km de complex. Este disponibil si un teren de joacă pentru copii.

Harta


Hoteluri similare


The Hello Hotel

The Hello Hotel

459 Euro

Catre Pachet
Atrium Hotel

Atrium Hotel

549 Euro

Catre Pachet
Paloma Family Club

Paloma Family Club

519 Euro

Catre Pachet