Triunghiul de Aur

Triunghiul de Aur

Circuite India, India

Cauta oferte la acest hotel


Descriere Triunghiul de Aur


 
 Ziua 1. Bucureşti-Delhi
Check-in şi îmbarcare pe aeroportul Henri Coanda – Otopeni pentru check-in şi îmbarcare . Sosire în Delhi după miezul nopţii. Transfer la hotel pentru cina si cazare în zona Delhi.
 Ziua 2. Delhi-Mandawa
Mic dejun. Plecare spre Mandawa.Explorarea oraşului tradiţional, cunoscut pentru fortareaţa sa, dar şi pentru minunatele case “haveli” renumite pentru frescele înfatisand zei, zeiţe, animale, dar şi diverse scene din timpul colonizării britanice. Cina si cazare la hotel în zona Mandawa
 Ziua 3. Mandawa – Jaipur
Mic dejun. Dimineaţa, plecare spre Jaipur.  După-amiază, vizitarea bazarului din oraşul Jaipur cu ricşa. Ccina si cazare la hotel în Jaipur.
Ziua 4. Jaipur
Mic dejun. Se viziteaza Fortareaţa  Amber, o atracţie turistică situată la aproximativ 11 km de oraş, la poalele muntelui şi Palatul Vanturilor - Hava Mahal– un complex covârşitor cu palate sofisticate, grădini şi curţi, artă decorativă şi uşi sculptate. Cina si cazare la hotel in Jaipur
 Ziua 5. Jaipur-Fatehpur Sikri-Agra
Mic dejun. Dimineaţa, plecare spre Agra, cu un popas în Fatehpur Sikri pentru a vizita oraşul abandonat construit, din gresie roşie, de catre Marele Mughal Împaratul Akbar, drept capitală şi palat în secolul al XVI-lea. Cina si cazare la hotel în Agra.
 Ziua 6. Agra
Mic dejun. Dimineaţa vizită la Taj Mahal – un monument închinat iubirii, construit pe parcursul a 22 de ani, cu peste 20.000 de oameni. Marmura albă a fost adusă de la peste 300 km departare, cu ajutorul a 1000 de elefanţi. Construit de Împaratul Mughal Shah Jahan pentru a-şi exprima dragostea pentru soţia sa, Mumtaz Mahal, la mijlocul secolului al XVII.  În continuare, vizită la Fortareaţa Red Agra – o adevarată capodoperă arhitecturală. Cina si cazare la hotel în Agra.
 Ziua 7. Agra-Delhi
Mic dejun la hotel. Dimineaţa, plecare spre Delhi, sosire în oraş şi timp liber la dispoziţie pentru a descoperi pe cont propriu oraşul, cumpărături şi vizite individuale. Cina si cazare la hotel în zona Delhi.
Ziua 8. Delhi
Mic dejun. Check-out de la hotel si turul orasului vechi Delhi ce include: Raj Gat, un memorial pentru Mahatma Gandhi, imensa fortareaţă Red Fort (exterior), Jama Masjid, cea mai mare moschee din India şi una dintre cele mai mari din Asia (exterior). Turul continuă apoi în noul Delhi cu o vizită la Qutub Minar – cel mai înalt turn de piatră din India. Veţi putea admira în tur panoramic Poarta Indiei, Palatul Parlamentului şi Casa Prezidenţială.  Întoarcere la hotel pentru cina (laveti a dispozitie o camera dubla pentru 4 persoane timp de 2 ore). Seara tarziu transfer către aeroport.
Ziua 9. Delhi-Bucureşti
Check-in şi îmbarcare pe cursa cu destinaţia Bucureşti.
 
Servicii neicluse:
- Intrările la obiectivele turistice aprox 75 euro/persoană (se achita la faţa locului)
- Bacsişul pentru ghidul şi şoferul local
 
Servicii opţionale neincluse în pret
-Taxa de viza si procesarea actelor - 90 Euro/ persoană
-Asigurare medicala/ storno
 
Acte necesare pentru obținerea vizei:
• Pașaport valabil minim 6 luni de la data intrării în India, cu cel puțin 2 pagini libere (nu se acceptă pașaport temporar)
• Formular de viză completat 
• O fotografie frontală color pe fundal alb, în format digital JPEG, cu dimensiunea de min. 10Kb si max. 1 Mb, fotografia trebuie să fie pătrată, lungimea egală cu lățimea
• Copie scanată color a primei pagini din pașaport, unde sunt menționate toate datele de indentificare ale aplicantului, în format PDF, cu dimensiunea minimă de 10 Kb și maxim 300 Kb
• Termen limită de transmitere a actelor pentru viză India: circa 4 săptămâni înainte de data plecării. Durata de procesare a vizelor este de aproximativ 72h dacă nu se consideră necesare acte suplimentare.

Grup minim pentru organizarea circuitului: 25 persoane.

Pachete turistice la acest hotel

Alege pachetul potrivit nevoilor tale!