Turul Mediteranei

Turul Mediteranei

Circuite Spania, Spania

Cauta oferte la acest hotel


Descriere Turul Mediteranei


Ziua 1. București – Barcelona
Check-in și îmbarcare pe aeroportul din București Otopeni cu destinația Barcelona. După aterizare, tur panoramic de oras in Barcelona. Seara, cazare la hotel în zona Costa Brava. 
Ziua 2. Barcelona – Montserrat*
Mic dejun. Tur de oraș în Barcelona. Atractii principale: catedrala Sagrada Familia, Parcul Guell, La Rambla și cartierul Gotic.  După-amiaza, timp liber la dispoziție sau excursie opțională la Montserrat, o mănăstire benedictină situată pe o coastă abruptă de munte*. Seara, întâlnire de grup în Barcelona și transfer la hotel în zona Costa Brava.
Ziua 3. Barcelona – Andorra*
Mic dejun. Timp liber la dispoziție sau excursie opțională la Andorra*, microstatul din inima munților Pirinei, impresionantă prin peisajele montane și arhitectura clădirilor. Seara, cazare la hotel în zona Costa Brava.
Ziua 4. Barcelona – Montpellier – Marsilia 
Mic dejun. Plecare spre Marsilia, important oraș-port al Franței. Pe drum, oprire la Montpellier, unul dintre cele mai animate orașe din sudul Franței. Seara, cazare la hotel în zona Marsilia.
Ziua 5. Marsilia – Avignon
Mic dejun. În prima parte a zilei se vizitează Avignon, oraș cunoscut drept „reședința papilor în Franța Medievală”. După-amiaza, timp liber pentru plimbări în Marsilia. Seara, cazare la hotel în zona Marsilia. 
Ziua 6. Marsilia – Cannes
Mic dejun. Plecare spre Cannes. Popas la Saint Tropez și Nisa, stațiuni de pe Riviera Franceză, faimoase datorită celebrităților care le-au ales ca reședință. Seara, cazare la hotel în zona Cannes.
Ziua 7. Cannes– Monaco & Eze*
Mic dejun. Timp liber la dispoziție sau, opțional, excursie la Monaco, cea mai populară destinație de pe Coasta de Azur și la uimitorul sat medieval fortificat, Eze, unde se poate vizita  celebra fabrica de parfumuri Fragonard. Seara, cazare la hotel în zona Cannes.
Ziua 8. Cannes – San Remo – Genova 
Mic dejun. Plecare spre Genova, fostă republică maritimă, cunoscută drept orașul natal al exploratorului Christofor Columb. Pe drum, popas la San Remo, importantă stațiune de pe Riviera Italiană. Seara, cazare la hotel în zona Genova.
Ziua 9. Genova – Cinque Terre*
Mic dejun.Timp liber la dispoziție în Genova sau excursie opțională la Cinque Terre*, denumire care se referă la cinci orașe deosebit de frumoase construite pe pantele abrupte ale Rivierei Ligurice. Seara, cazare la hotel în zona Genova.
Ziua 10. Genova – Milano - București
Mic dejun. Transfer la aeroportul din Milano pentru check-in și îmbarcare pe cursa cu destinația București Otopeni. 
*Servicii opționale neincluse în preț:
• Excursie opțională la Montserrat: 39 Euro/ persoană
• Excursie opțională la Andorra: 49 Euro/ persoană
• Excursie opțională la Monaco & Eze: 39 Euro/ persoană
• Excursie opțională la Cinque Terre: 69 Euro/ persoană
• Supliment demipensiune (9 cine): 189 Euro/ persoană
• Pachet excursii opționale și supliment demipensiune: 339 Euro/ persoană (se poate adauga doar in agentie cu 30 de zile inainte de plecare)
 
*Circuitul din 20.04. si 23.08.2023 se organizeaza in sens invers, incepe cu Milano si se termina cu Barcelona.
 
Grup minim de participanti: 35 de persoane* 
 

Pachete turistice la acest hotel

Alege pachetul potrivit nevoilor tale!

Hoteluri similare


Marele Tur al Spaniei

Marele Tur al Spaniei

699 Euro

Catre Pachet