Yes Hotel Touring

Yes Hotel Touring

Rimini, Riviera Rimini, Italia

Cauta oferte la acest hotel


Descriere Yes Hotel Touring


Situat pe plajă, in zona Rimini Miramare, hotelul Touring oferă un centru spa cu o piscină interioară incălzită si o piscină in aer liber. Se asigură divertisment pentru copii, iar oaspetii pot parca in garaj.
Unele camere sunt amenajate in stil clasic, iar altele au decor mai modern. Sunt dotate cu TV LCD cu canale prin satelit si cu vizionare cu plată. Multe camere au un balcon cu vedere la mare.
Restaurantul Golden serveste preparate internationale si regionale dintr-un meniu à la carte iarna si tip bufet pe timpul verii. Copiii se pot bucura de un meniu special, iar in timpul verii pot lua masa alături de personalul de divertisment.
Oaspetii se pot relaxa la centrul de wellness La Dolce Vita, cu baie turcească, bio-saună, tratamente cu cromoterapie, cadă cu hidromasaj si zonă de relaxare.
Receptia cu program nonstop oferă biciclete de inchiriat si acces gratuit la internet WiFi. Parcarea este gratuită in timpul iernii, iar vara implică un cost suplimentar.
Centrele de conventii Palacongressi si Palariccione sunt la 10 minute de mers cu masina de proprietate. Aeroportul Federico Fellini se află la 2 km.

Harta


Hoteluri similare


Hotel Baia Imperiale & Spa

Hotel Baia Imperiale & Spa

385 Euro

Catre Pachet
Hotel Regina Elena 57

Hotel Regina Elena 57

172 Euro

Catre Pachet
Hotel Imperiale Rimini

Hotel Imperiale Rimini

731 Euro

Catre Pachet