Calatoreste in Nisipurile de Aur

Ambassador
Vezi oferte
Bonita
Vezi oferte
Madara
Vezi oferte
Royal Hotel
Vezi oferte
Hotel Excelsior
Vezi oferte
Gradina
Vezi oferte
Luna
Vezi oferte
Prestige Hotel and Aquapark
Vezi oferte
Pliska
Vezi oferte
Berlin Green Park
Vezi oferte
Marina Grand Beach
Vezi oferte
Palm Beach.
Vezi oferte
Park Hotel Golden Beach
Vezi oferte
Prestige Deluxe Aquapark Club
Vezi oferte
Kaliakra Palace
Vezi oferte

Întrebări frecvente despre Nisipurile de Aur

In statiunea Nisipurile de Aur gasesti foarte multe hoteluri si resorturi care ofera coditii la un standard foarte ridicat. Daca optezi pentru un hotel foarte aproape de plaja, te poti caza la International  Hotel Casino and Tower Suites.Printre facilitati sunt incluse: doua restaurante, doua baruri, piscina exterioara, centru spa, loc de joaca pentru copii, cazinou, Wi-Fi si parcare.

Daca doresti sa iti transformi vacanta pe litoral intr-o vacanta memorabila trebuie sa treci pe lista cateva obiective turistice pe care nu trebuie sa le ratezi. Acestea sunt:Parcul Natural Nisipurile de Aur, parcul cu tiroliene Maimunarnika, vizita la Aquapolis Aqua Park din Nisipurile de Aur, Turnul Eiffel si biserica Sf. Elena. Plaja, sporturi nautice, sporturi extreme si viata de noapte in statiunea Nisipurile de Aur sunt de asemenea extrem de apreciate de turisti.

Stim cat de mult iti doresti sa mai iei o pauza de la marea sarata si sa iti petreci cateva ore de liniste la piscina. De aceea ti-am pregatit o selectie de hoteluri cu piscina inclusa dintre care tu sa alegi. Hotelurile Luna, Kaliakra Palace, Berlin Golden Beach si Admiral sunt cateva dintre hotelurile care ofera astefel de facilitati.


Calatoreste in Nisipurile de Aur

Situata la 17 km nord de centrul orasului Varna, Nisipurile de Aur este o destinatie turistica populara, existând multi vizitatori atrasi de plajele cu nisip fin si auriu, peisajul pitoresc, si de preturile rezonabile. Dealurile impadurite pe care inconjoara statiunea ofera o atmosfera de relaxare, iar centrul statiunii are numeroase atractii pentru turisti. Plaja din statiune este de 3,5 km lungime si de pâna la 100m latime, si este cunoscuta ca una dintre cele mai bune plaje de nisip din Europa..