Oferte de vacanta in Punta Cana, Republica Dominicana

Iberostar Dominicana
Vezi oferte
Barcelo Bavaro Palace
Vezi oferte
Riu Naiboa
Vezi oferte
Catalonia Punta Cana Resort
Vezi oferte
Impressive Punta Cana
Vezi oferte
Majestic Colonial Punta Cana
Vezi oferte
Bahia Principe Grand Punta Cana
Vezi oferte
Be Live Collection Punta Cana
Vezi oferte
Be Live Collection Punta Cana Adults Only
Vezi oferte
Vista Sol Punta Cana Beach Resort
Vezi oferte
Grand Sirenis Punta Cana Resort & Aquagames
Vezi oferte
Grand Bavaro Princess
Vezi oferte
Occidental Caribe
Vezi oferte
Impressive Premium Punta Cana
Vezi oferte
Ocean Blue and Sand Beach Resort Punta Cana
Vezi oferte

Întrebări frecvente despre Punta Cana

Principalele facilitati oferite sunt: wi-fi gratuit, mic dejun, 2 restaurante: Ossiano mediterranean Restaurant si Bella Italian Restaurant, 4 piscine in aer liber, o sala de fitness, un centru spa, precum si 3 baruri si un lounge. Pune la dispozitie si o gradina, o sala de conferinte si o zona de plaja privata.

Pentru unele servicii, se pot percepe costuri extra. Hotelul prezinta si parcare special destinata oaspetilor iar aceasta este gratuita. 

In apropiere se pot vizita: Mini Egypt Park la 9,8 km distanta, Makadi Water World 4,8 km distanta, Hurghada Equestrian la doar 2,8 km distanta si la 27 km de centrul din Hurghada.


Oferte de vacanta in Punta Cana, Republica Dominicana

Esti in cautare de destinatii paradisiace cu ape limpezi,plaje cu nisip fin, marginite de palmieri? 

Punta Cana este destinatia perfecta, unde te poti relaxa intr-un sanctuar al faunei si florei naturale. Deja nu mai este un secret ca Punta Cana este cea mai idila destinatie din Caraibe unde spiritul latin inca este prezent.

Cu o clima tropicala ceea ce o face perfecta de vizitat tot timpul anului, temperatura medie este de 27°C, cu zile mereu insorite numai bune de facut plaja.

Punta Cana, destinatia rupta din Paradis te asteapta cu ape limpezi si plaje de un alb naucitor. Litoralul zonei Punta Cana se extinde pe 50 km de coastă. Ideala pentru pasionatii de sporturi nautice, precum scufundari, parasailing, snorkeling sau sailing vor gasi aici valurile de care au nevoie. In zona se afla si numeroase lanturi de restaurante potrivite pentru cei care vor sa se adaposteasca de soarele dogoritor, sau la umbra palmierilor care intregesc peisajul mirific.

Cu siguranta nu te vei plictisi deoarece exista si viata de noapte in Punta Cana, aici gasesti numeroase baruri si discoteci. Muzica joaca un rol important in cultura locala in timp ce contemporanul merengue reprezinta un mod excelent de exprimare a senzualitatii.

Planifica-ti acum vacanta mult visata.Punta Cana te asteapta sa o descoperi. Este suficient sa pasesti o singura data ca sa-ti doresti sa revii.